Werkwijze

Groeiende mensen – groeiende teams – groeiende organisaties

Wij zijn de ontwikkelingsversnellers, de gedragsveranderaars die individuen, teams, afdelingen en organisaties wendbaar en duurzaam in beweging zetten.

Wij bieden een reeks interventies aan; coaching, training, proces- en projectbegeleiding. Wij zoeken naar verbinding tussen individuen, teamgenoten en collega’s om de beoogde ontwikkeling in gang te zetten.

Startpunt is altijd zelfkennis en zelfvertrouwen van het individu. Ken je eigen gebruiksaanwijzing en doe er niet moeilijk over naar anderen: hiermee creëer je ruimte voor verbinding en samenwerking.

We zetten ons met ziel en zaligheid in, komen tot meetbare resultaten, wendbare mensen en verhoogde inzetbaarheid. Dit doen we met jarenlange ervaring en een volle gereedschapskist.

De échte Sherpa’s

“De mannen van de Mount Everest” zijn de echte sherpa’s. Met jarenlange ervaring, kennis en uithoudingsvermogen helpen zij de westerse klimmers de top te bereiken. In Nederland zijn geen hoge toppen te vinden, toch zet het team van Sherpas Proyects zich vooral in voor mensen die als een berg tegen een gedragsverandering aan kijken.

 

Sherpas

Als Sherpas ondersteunen we de opdrachtgever. Er wordt een vlag op de rots geplant waarna het team van Sherpas Proyects zich verbindt aan de opdracht en dit pas na het bereiken van het resultaat weer loslaat.

Sherpas Proyects helpt mensen, teams en organisaties op hun expeditie naar groei, ontwikkeling en succes.

We richten ons op:

  • Doelen bereiken door waarde toevoegende activiteiten.
  • Effectief samenwerken binnen teams, tussen teams en klantgerichtheid.
  • Tegemoetkomen aan de eisen en, als het even kan, het overstijgen van de verwachtingen van zowel de interne als externe klanten.

De Sherpas Proyects knowhow is beschikbaar in de vorm van:

  • Team- en persoonlijke coaching.
  • Trainingen, workshops, seminars.
  • Project- en programma management.
  • Boeken, testen en andere implementatie middelen.

Sherpas Proyects past consequent de volgende principes toe:

Inspiratie: wij inspireren en versnellen ontwikkeling en zetten aan tot verandering. Wij streven naar acceptatie met hart en ziel.

Implementatie en integratie: woorden alleen zijn niet genoeg. Het gaat om meetbare veranderingen. Het toepassen van het geleerde in het dagelijkse werk. Het bereiken en borgen van positieve resultaten. Deelnemers worden geholpen om zich het geleerde eigen te maken om het daarmee met succes te kunnen integreren in hun werk.

Samenwerking is ons sleutelwoord. Onze aanpak is dusdanig dat te allen tijde de specifieke belangen en waarden van uw bedrijf worden behartigd. Wij werken nauw samen met onze opdrachtgevers, ontwerpen praktische maatwerk oplossingen en helpen u het beoogde positieve resultaat te bereiken.

De Sherpas Proyects belofte: Wij luisteren naar u, wij helpen u uw doelen te bereiken en wij helpen u succes te behalen door nauw met u samen te werken.